ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE AVRUPAYA GÖÇ ETME REHBERİ

Ücretsiz bir şekilde avrupaya göç etmek, ücretsiz bir şekilde avrupaya nasıl göç edilir?, Avrupa da yaşamak, Ücretsiz bir şekilde Avrupaya nasıl gidilir? gibi soruları bu blog yazısında cevaplayacağım.

ÜCRETSİZ AVRUPAYA NASIL GÖÇ EDİLİR?

Ücretsiz bir şekilde avrupaya göç etme imkanı sunan bir kaç yol var.

2. Burs almak

3. European Solidarity Corps

Avrupa'ya ücretsiz bir şekilde taşınma imkanı sunan en mantıklı program: European Solidarity Corps programı. Sebebi ise hiçbir vasıfınız olmadan, dil bilmeden, iş tecrübesi veya üniversite diplomanız olmadan, sadece 17-30 yaş arasında iseniz başvurabilmeniz. Ben bu programı kullanarak 18 yaşında beş parasız İtalya'ya göç ediyorum ve 1 yıl boyunca orada yaşayacağım.

EUROPEAN SOLİDARİTY CORPS PROGRAMI NEDİR?

European Solidarity Corps Programı, Avrupa Birliği'nin gençlere yönelik bir gönüllülük programıdır. 18-30 yaş arası gençlere yönelik olan program, sivil toplum kuruluşları, yerel otoriteler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlarla çalışma fırsatı sunar. Katılımcılar, yurt içinde veya yurt dışında topluluk hizmetleri ve katılımcı projeler aracılığıyla topluluklara katkıda bulunurlar.

Program, eğitim, sağlık, çevre koruma, mülteciler ve göçmenlerle ilgili konularda çalışma fırsatı sunarak, katılımcıların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunur. Katılımcılar ayrıca, proje tasarlama, finansal yönetim ve sosyal medya gibi becerileri geliştirme fırsatı da elde ederler.

European Solidarity Corps Programı, gençlerin farklı kültürleri keşfetmelerine, yurt dışında deneyim kazanmalarına ve yeni beceriler edinmelerine yardımcı olur. Ayrıca, program, gençlerin topluluklara katkıda bulunarak toplumsal fayda sağlamalarını da teşvik eder.

European Solidarity Corps Programı, gençlere özgüven kazandırır, onları gelecekteki iş fırsatlarına hazırlar ve toplumsal sorumluluk bilinci kazandırır. Bu programın amacı, Avrupa gençliğini bir araya getirerek, kültürlerarası anlayışı artırmak ve Avrupa Birliği'nin temel değerleri olan dayanışma, hoşgörü ve işbirliğini güçlendirmektir.


KARŞILANAN MASRAFLAR

GÖNDERİCİ KURULUŞ NEDİR?

NOT: Gönderici kuruluş gereklidir. Herhangi bir gönderici kuruluşla iş birliği yapmadan programa katılamazsınız.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

European Solidarity Corps Programı'na başvurmak oldukça kolaydır. İşte adım adım başvuru süreci:

KESİN KABUL ALMA REHBERİ

Biliyorum, bu program gerçek olamayacak kadar hoş geliyor. Bana da öyle gelmiş ki, tam 1 yıldır başvuru yapıyorum ve 9 tane ingilizce görüntülü görüşmeden geçerek, toplam 3 ülkeden kabul almayı başardım. Hırvatistan, İtalya ve Litvanya. Aralarından benim için en uygun olduğunu düşündüğüm İtalya'yı seçtim. Yapamazsın, seni niye alsınlar?, vasfın mı var?, dil mi biliyorsun ki? gibi soruları es geçin arkadaşlar. İnsanlar konuşur. Yolunuza devam edin. 1 yıllık tecrübelerim ile bu programa nasıl alabileceğinize dair bir e-kitap hazırladım. Bu e-kitapta;

Gibi sorulara cevap bulabilirsiniz. E-kitap'ın fiyatı 49 tl'dir. E-kitabı aldığınızda e-mail hesabınıza kitap gelecektir. Dikkatlice okuyarak adım adım başvuru yapabilirsiniz. Aşağıdan E-kitabı satın al kısmından Shopier hesabım üzerinden satın alabilirsiniz.

Hayata bir kez geliyorsunuz, hepiniz güzel bir hayat yaşamak istiyorsunuz, günde 1.5 tl biriktirerek bile 1 ayda bu paketi alabilirsiniz veya gidip marketten bir luppo çikolata alabilirsiniz. Hayatınızı verdiğiniz kararlar belirler. Karar size kalmış. Kendinize yaptığınız yatırım en iyi yatırımdır.

FacebookYouTubeInstagramTikTokLinkTwitterLink